Novogodišnja akcija Rotary kluba Loznica

Rotary klub Loznica je dana 29.12.18. godine realizovao, uz pomoć privrednika sa teritorije grada Loznica, donaciju ukupne vrednosti preko176.450,67 dinara. Od toga 146.450,67 u robi, a 30.000 u novčanim sredstvima.
-Preciznu vrednost nismo uspeli da ustanovimo kako su neki privrednici pomogli akciju u toku dana same primopredaje sredstava. -kazao je predsednik Milan Marković
Datom prilikom je organizan sastanak sa predstavnicima opštine Krupanj, koji su se i pridružili akciji i sa kojima se govorilo o daljim pravcima zajedničkog delovanja.
Konkretna akcija je zamišljena kao obezbeđivanje pomoći Dnevnom boravku za decu i mlade sa posebnim potrebama u Krupnju, kako bi im se obezbedila hrana, piće, sredstva sa higijenu, sanitarije.
-Organizovali smo i predaju novogodinjih paketića, što ja sa deda mrazom, najviše obradovalo štićenike Udruženja i korisnika Dnevnog boravka. -rekao je Marković
Sa članovima Udruženja Zora je i predstavnicima Opštine se datom prilikom razgovaralo o daljim akcijama, kako bi se uslovi u kojima štićenici Udruženja borave trajno popravili uz zajednički napor svih. Tako da je ovo bio samo prvi korak i najava šire akcije.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas