Posle sedam dana od dobijanja otkaza u Loznici, fudbalski trener Duško Obadović pronašao je angažman. Novi član Srpske lige grupa Zapad, FK Drina iz Ljubovije, pojačala je svoj stručni štab. Izabrali su proverenog trenera koji je sa Loznicom postao maher za opstajanje u ligi. Cilj Drine ove sezone je upravo to da sačuva srpskoligaški status.

Duško Obadović je poslednje godine trenerskog rada obeležio u Loznici. On je posle dugo godina uspeo da Loznicu vrati u Srpsku ligu a potom posle dve sezone uvede u Prvu ligu Srbije. Samo pola sezone proveo je na klupi prvoligaša sa Lagatora. Prilikom odlaska sa mesta trenera Loznica je na tabeli zauzimala mesto koje obezbeđuje opstanak u ligi. Loznica je na kraju sezone ispala iz lige sa trenerom Sašom Nikolićem. Jedan period trenirao je Budućnost Krušik ali se u poslednje dve sezone vratio u Loznicu gde je imao burne poslednje mečeve koje je rešavao u korist Loznice i obezbeđivao opstanak u ligi.

FK Drina iz Ljubovije doživljava novu fudbalsku bajku. Uspeli su da se vrate iz Okružnog stepena takmičenja a potom  postanu šampioni zone Drine čime su obezbedili takmičenje u najačoj trećoj ligi Srbije.

Sad će verovatno mnogi gledati u Obadovića i njegovo ponašanje u duelima sa Loznicom kao što je bio slučaj dok je vodio Budućnost Krušik.