Nije znala da je trudna, rodila bebu u toaletu

Velšanka Gejnor Žepka (25) osetila je usred noći 16. februara oštre bolove u stomaku.

Mislila je da se radi o upali debelog creva. Nakon nekoliko sati, na sopstveno zaprepašćenje, rodila je zdravog dečaka iako prethodnih devet meseci nije ni posumnjala da je u drugom stanju.

Mlada prodavačica iz supermarketa koja je u toku trudnoće radila bez slobodnog dana obavljala je sve uobičajene poslove, pa čak istrčala polumaraton, i bila je u šoku kad je shvatila da je postala mama.

– Probudilo me je probadanje u stomaku, pa sam otišla do toaleta. Osećala sam se kao da me neko bode nožem. Vratila sam se u krevet, ali se oko pet ujutro pogoršalo. U toaletu mi u sedećem položaju nije bilo dobro, zbog čega sam ustala. U trenutku kad sam se napela, beba je samo ispala iz mene – priča novopečena mama koja se potom u šoku stropoštala na pod i počela da plače.
Neočekivanoj prinovi obradovali su se i njeni roditelji, a iznenađenje je najprijatnije bilo za bebinog tatu, s kojim se Gejnor zabavlja oko godinu dana.
– U toku trudnoće sam imala redovnu menstruaciju, a ugojila sam se samo šest kilograma, što sam pripisala praznicima. Ni na kraj pameti mi nije bilo da čekam bebu – ispričala je ona.

IZVOR BLIC ONLINE

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas