Nerešeno na Lagatoru, Mačva poražena u Šapcu (video)

Fudbaleri Loznice osvojili su prvi bod ove sezone na domaćem terenu. Možda je odluka sudije na kraju utakmice odnela lozničanima sva tri boda ali ostaje dilema da li je lopta prešla liniju. Tim Svetozara Vukašinovića igra sve bolje što je dobro. Naspram sebe imali su iskusnu ekipu Drine koju predvodi sa klupe Duško Obadović i oni su zabeležili četvrti nerešen rezultat u ovoj sezoni. Loznica je  na ovom meču zabeležila lošu igru od početka drugog poluvremena što je iznerviralo trenera Vukašinovića pa je ostranjen sa terena. Sa druge strane Obadović je bio vema miran i veći deo utakmice proveo je na klupi što nije njegova karakteristika. Tim činom iskazao je poštovanje prema Loznici.

Dobra stvar je što se publika polako vraća na Lagator, na ovoj utakmici bilo je prisutno blizu 1000 gledalaca i to će značiti dosta mladoj ekipi Loznice. Ivica Kralj i Dragan Antonić čelnici šabačke Mačve posmatrali su ovaj susret iz lože na stadionu i po njihovim utiscima jedan mladi fudbaler Loznice skrenuo je pažnju svojom igrom.

Loznica se posle petog kola nalazi na 11. mestu sa osvojenih 5.bodova. Drina ima osvojena 4.boda i nalazi se na 13.mestu.

SPORNA SITUACIJA USPORENO

U sledećem kolu Loznica će gostovati ekipi Budućnost Krušik u Valjevu.

Mačva je u 8.kolu Super lige u Šapcu dočekala ekipu Zemuna. Posle serije dobrih rezultata, šapčani su poraženi na svom terenu rezultatom 2:0. Utakmica je igrana u večernjem terminu pa je stadion u Šapcu bio veoma dobro popunjen. Veliki broj naših sugrađana prati utakmice Mačve pa tako je bilo i ovaj put. Mačva posle Zvezde i Partizana je najgledaniji tim u Super ligi.

Posle 8.kola Mačva se nalazi na 7.mestu sa osvojenih 10.bodova. U sledećem kolu igraće sa ekipom Rada u Beogradu.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas