Četvrta pobeda u nizu dovela je KMF Loznicu Grad na drugo mesto. Ovaj put potpuno su demolirali domaču ekipu Karađorše iz Rače kod Kragujevca rezultatom 9:2

Ekipa trenera Borića od samog početka ušla je veoma ozbiljno u meč. Brzo su stigli do četri gola u prvom delu i baš kao što su planirali naterali domaćina da igra sa golmanom u polju. Disciplinovanom igrom u odbrani stigli su do petog pogodka a nadu domaćoj ekipi kod 0:5 vratio je Đorić sa dva pogodka.

Loznica ponovo pojačava ritam posle tajm auta i stiže do ubedljive pobede od 9:2.

Svi igrači koji su otputovali u Raču kod Kragujevca dali su veliki dobrinos ovoj pobedi. Teško bi bilo izdvojiti bilo koga. Svoj šou imao je Marko Avramović u nekoliko navrata a treba napomenuti da je golman Maksimović odbranio čak 4 penala.

Dvorana: OŠ Karađorđe, Gledalaca: 100, Sudije: Dinić (Kragujevac), Grujić (Smederevska Palanka), Strelci: Zarić 2x, Avramović 2x, Jovanović 2x, Matić 2x, Gavrić (Loznica)

LOZNICA: Maksimović, Jevtić,Matić, Zarić, Gavrić, Tubić, Avramović, Jovanović, Nikolić,Đorđević, Despotović, Pavlović, Stakić, Savić.

Treneri: Branko Borić i Peđa Osećanski , Doktor: Miodrag Lazarević