Nedeljković za novo poglavlje rukometa u Loznici

Sjajne vesti za loznički rukomet !

Velike promene desile su se u MRK Loznica, novi ljudi, nova struktura i konačno sveža krv koja će doneti bolje rezultate . Novi trener kluba po odluci UO je proslavljeni loznički rukometaš Milan Nedeljković.

Nedeljković se vratio u Loznicu posle uspešnog vođenja ekipe Drine iz Zvornika koja je igrala Premijer ligu BIH i na veliko zadovoljstvo rukometa prelomio je da će trenirati Loznicu ali pod određenim uslovima.

-Dobre vibracije u klubu kao i značaj gradske uprave na ulaganje u rukomet , prihvatio sam poziv da budem trener Loznice. Postojao je samo jedan uslov a to je da se klub osloni samo na domaće igrače t.j. iz Loznice. Ukoliko želimo uspeh moramo biti stvaraoci novih igrača. U klub se vraćaju četri naša igrača koji su igrali na strani. Ljudi koji su sad okupljeni oko kluba su dobitna rukomena kombinacija – kazao je novi trener Loznice za InfoLo.

Klub će uskoro izabrati novog predsednika, na mestu potpredsednika ostaje Marko Marković, sekretar je Milan Obrenović dok će Nedeljković najveću pomoć imati od novog sportskog direktora kluba Željka Kukića.

Sva ova rukometna imena pokazuju da će Milan Nedeljković predvoditi novo poglavlje muškog rukometa u Loznici i da će publika u najskorije vreme puniti tribine Lagatora.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas