Miroslav Ilić: Spremam album “Volim te neizlečivo”

Legenda narodne muzike Miroslav Ilić uskoro će snimiti novi studijski album. Posle dužeg vremena “Slavuj iz Mrčajevaca” ponovo sarađuje sa hit-mejkerom Draganom Aleksandrićem, koji je za njega komponovao mnoge nezaboravne numere. Na albumu će se naći četiri nove pesme i isto toliko starih kompozicija u novim aranžmanima. Pevač priznaje da je kriza dobrih pesama, ali je zadovoljan onim što će se naći na njegovom novom disku.

“I sami ste svedoci da je ponuda pesama vrlo “mršava”, kaže za Miroslav Ilić. “Šta je poslednjih pet-šest godina ostalo upamćeno iz celokupne produkcije narodne muzike? Na albumu će se naći i balada pod nazivom “Volim te neizlečivo”. Sledeće nedelje planiram da uđem u studio i najrealnije je da album bude objavljen u septembru”.

Miroslav već 13 godina zaredom, 10. decembra, slavi rođendan sa publikom na beogradskim koncertima. Ove će pevati u “Kombank areni”, gde je prvi put nastupio 2007, povodom 35 godina karijere.

“Pre dve godine sam u “Areni” hteo da proslavim rođendan i četiri decenije rada, ali se tada održavalo Evropsko prvenstvo u rukometu za žene”, ističe Ilić, prvi narodnjak koji je održao koncert u “Areni”. “Prošlog decembra nisam mogao tamo da nastupim zbog Svetskog prvenstva za rukometašice. Ove godine neće biti velikih sportskih događaja, tako da ću 10. decembra drugi put zapevati u “Kombank areni”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas