Miroslav Miki Đuričić priveden je u nedelju po podne, posle fudbalske utakmice u Kupinovu. Bivši učesnik „Velikog brata“ i „Farme“ je zadržan u dogovoru sa Tužilaštvom iz Rume, pošto je povredio dvojicu policajaca.

Kako navode izvori „Novosti“, policajci su pokušali da zaustave njegov automobil u koji je seo posle fudbala. Na znak patrole nije stao, a kada se posle nekoliko desetina metara zaustavio potrčao je prema policajcima i usledilo je pesničenje.Napao je dvojicu ljudi u plavom, tako što je prvog odmah udario pesnicom u glavu dok je drugom iščašio rame.

Kada je savladan, Đuričiću je odveden u Rumu gde mu je napisana krivična prijava za delo napad na službeno lice, iz Stava 323 KZ.

Kako „Novosti“ saznaju Đuričić je celim tokom fudbalskog meča bio „glasan“ na tribinima, vređajući redom… Posebno mu je na meti bila policija koja je obzbeđivala utakmicu

Kada je meč završen, Đuričić je u „rezigniranom“ raspoloženju seo u automobil.

Bivši učesnik „Velikog brata“ i „Farme“ je priveden i u dogovoru sa Tužilaštvom iz Rume određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati.

Izvor: Večernje novosti