Metalac je osvojio titulu prvaka države jer su u Nišu predate sve borbe t.j. boksovali su tri meča i naravno da u sastavu nije bio Petar Stošić. Da ne bi Srbija gledala boksersku bruku odmah su planirani prenos iz Niša preselili u Kragujevac gde je Loznica boksovala sa Radničkim nerešeno 8:8 i tako osvojila drugo mesto u ligi.

Prva titula u istoriji stigla je u Valjevo. Kakva god da je ostaće upisano da su prvaci države i treba im čestitati na tome.

Loznica je imala problema pred poslednje kolo Sebastijan Šaćiri i Ersad Gurdieljac nisu boksovali. Njima su pronađene zamene u vidu Lazara Arsića i dr Stevana Krnića. Predpostavljamo da su oni ti bokseri koje je pominjao u najavi Aleksandar Risimić. Oba boksera su oduševila svojim pritupom meču ali posle prve borbe Arsića znao se rezultat u Nišu tako da se do kraja boksovalo radi prestiža i televizijskih gledalaca koje je na lep način zabavljao Mujo Bajrović.

U svakom slučaju Loznica je i ove sezone pokazala da je grad boksa. Rekordne posete na mečevima koje ni jedan klub nema podizale su rejting Srpskom boksu.

Čestite bokserima Loznice, svim koji su nastupili u ovoj sezoni ali nadamo se da nikad više u Lagatoru nećemo videti Šaćirija i Gurdieljca.