Matić i Filipović promašili vrh tabele (video)

Ponovo Loznica nije bila uspešna na svom terenu. Odigrali su bez golova sa gostima iz Kosovske Mitrovice, FK Trepča.

To je drugi kiks Loznice na svom terenu protiv nešto lakših protivnika u ligi. U prvom kolu remizirali su sa Mačvom iz Bogatića, da su dobili ova dva meča sad bi se nlazili na prvom mestu ispred Borca iz Čačka. Ovako posle 5. kola sa tri boda manje od Borca, zauzimaju četvrto mesto.

Loznica očigledno ima problem sa realizacijom na domaćem terenu. Neverovatno šta su promašili na ovoj utakmici Matić i Filipović.

Već u sredu igra se vanredno kolo Srpske lige Zapad. Loznica gostuje u Novom Pazaru odličnoj ekipi Jošanice.

U zonskom stepenu takmičenja od početka sezone blistaju Radnički Stobex, Borac Lešnica i Rađevac iz Krupnja. Oni posle 4.kola zauzimaju vrh tabele. Rađevac je na 1.mestu sa 9 bodova dok Borac i Radnički imaju po bod manje. Borac je mogao biti usamljen na vrhu da je uspeo na domaćem terenu savladati Brezovicu. Radnički Stobex slavio je u Klupcima protiv Zadrugara rezultatom 2:1.

Kao što su i najavili iz predgrađa pred početak sezone, Podrinje ove godine pokušaće do titule u Mačvanskoj okružnoj ligi. Posle 4.odigrana kola nalaze se na 1.mestu i osvojenih 10.bodova. Trener Aleksandar Todorović spakovao je veoma dobru ekipu za ovu sezonu a već u narednom kolu ima dobru priliku da poveća prednost u odnosu na protvnike jer gostuje ekipi Duška u Klenju.