Lozničani ubedljivi na svom terenu, velikom i malom fudbalu

Fudbaleri Loznice imali su svoj dan u 19.kolu Srpske lige grupa Zapad. Oni su ubedljivim rezultatom 5:1 savladali poslednjeplasiranu ekipu Poleta iz Ljubića. Pred oko 500 gledalaca uz direktan prenos na našem youtube kanalu, postigli su pet golova od čega je Goran Matić tri puta slao loptu u mrežu. Strelci su bili još mladi Brkić i Stanoje Jovanović.

Loznica se posle 19 kola nalazi na 9 mestu i osvojenih 24 boda. U sledećem kolu igraće podrinjski derbi u Ljuboviji sa ekipom Drine.

I futsaleri su na svom terenu bili ubedljivi. Oni su dali takođe pet golova ekipi iz Ivanjice a ukupan rezultat je 5:2. Svoje veče imao je Marko Avramović. Toliko je nadmoćan u igri koja se zove futsal da bi selektor reprezentacije Srbije Goran Ivančić mogao da razmisli o pozivu u selekciju,ovakvih fudbalera malo je u Srbiji. Ova utakmica je takođe uživo prenošena ali na našoj facebook stranici.

Loznici je ovo 8 pobeda u nizu, nalazi se ubedljivo na drugom mestu sa osvojenih 32 boda. U sledećem kolu igraće u Valjevu sa ekipom Bezbednost.

foto Aleksandar Stojanović

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas