Loznica: Žena uhapšena zbog teškog ubistva

Policija u Loznici je uhapsila S.Đ. (1973) iz tog grada zbog sumnje da je izvršila teško ubistvo i po odobrenju nadležnog javnog tužioca u Šapcu određeno joj je zadržavanje do 48 sati.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Šabac, sumnja se da je S.Đ. 5. januara, nakon svađe, nanela M.D. povrede po glavi i telu, od kojih je preminuo.

Osumnjičena će nakon isteka mere biti dovedena na saslušanje u Više javno tužilaštvu u Šapcu.

Kako su prenele medije Mijailo Dragićević (85) iz Loznice pronađen je ubijen i opljačkan na Badnji dan u svojoj kući, u Ulici Marije Bursać 13 u Loznici.

Telo je pronašao sin Milisav, koji sumnja da je ubica poznavao njegovog oca.Sin objašnjava da je u kući zatekao stravičan prizor. Otac je ubijen udarcima tupim predmetom u glavu, ali je ubica za sobom ostavio praznu pivsku flašu.

– Radnik sa pijace prekjuče je doneo ocu pečenicu koju je dan ranije naručio na pijaci. Zvonio je na ulazna vrata i pošto mu se Mijailo nije javljao došao je u moju kuću. Zajedno smo se vratili do očevog doma. Vrata su bila zaključana. Pokucao sam na prozor, ali nije odgovarao. Razvalio sam ulazna vrata, koja su bila zaključana sa spoljne strane. Oca sam ugledao na krevetu. Sve je bilo puno krvi – objašnjava sin Milisav i navodi da je otac imao oko 1.500 evra.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas