Drina – Loznica 2:0

Katastrofalno loša igra Loznice u Ljuboviji, bez taktike,ideje ili bilo čega što se može izdvojiti u najlepšoj sporednoj stvari na svetu. Igra i pokušaj da pojedinac nešto napravi ne prolazi u najkvalitetnijoj trećoj ligi u Srbiji. Planirana mini serija je propala, Loznica nastavlja neizvesnost u daljem toku takmičenja.

Sa druge strane ekipa Drine na ovoj utakmici delovala je sigurno, tačno je znala šta želi i to ostvarila. Vladimir Mudrinić postavio je igru koja je donela rezultat, zatvorio je Matića i Tripkovića koji su jedini mogli nešto pojedinačno uraditi a sa druge strane konstantno vršio pritisak na Stanojevića i Stankovića.

Oba gola postignuta su u prvom poluvremenu. Prvi iz penala koji je realizovao Baćo Nikolić a drugi gol je posle sjajne akcije koji je postigao nekadašnji igrač Loznice Živković. Mogli su domaći i do ubedljivije pobede ali se isprečila stativa i golman Vukašinović.

-Kada smo u pripremi za utakmicu skoro sat vremena analizirali svakog fudbalera Loznice, tačno smo znali da možemo do pobede. Nama je ostalo da to samo pretvorimo na terenu i uspeli smo. Loznica je sama po sebi motivacija tako da nam ništa drugo nije bilo potrebno. Mudrinić je jedan od najboljih trenere sa kojima sam radio – kaže fudbaler Drine i najbolji pojedinac na meču Baćo Nikolić

Oko 50 gledalaca koji su stigli iz Loznice, pokisli i vidno razočarani napustili su Ljuboviju.

Ovom pobedom Drina je došla na bod Loznici i potpuno se vratila u igru za opstanak. Loznica se nalazi na 10 mestu sa 24 boda. Već u sledećem kolu očekuje nas derbi na Lagatoru sa ekipom Budućnost Krušik koja ima isti broj bodova kao Loznica.