Loznica opstala, Vidojevica u okrugu (video)

Fudbaleri Loznice kolo pre kraja nezvanično su izborili opstanak u ligi. Čeka se samo da FSS potvrdi odluku skupštine FK Sloboda iz Užica o prelasku u zonski stepen takmičenja. Dosta je doprineo i poraz Drine kod kuće od Šumadije , čime se Drina oprostila od Srpske lige.

Loznica je rezultatom 2:0 savladala ekipu Fap iz Priboja. Strelci su bili Trifković i Dišić. Do kraja ostaje još jedno kolo gde će Loznica gostovati u Provu. U slučaju pobede Loznica može sa trenutnog 11 mesta napredovati na 8 mesto.

I tako treću sezonu za redom spašavamo se ispadanja u poslednjim kolima ovaj put siguran spas nam donosi tim iz Užica.

Iz Srpske lige ispali su Fap, Polet, Proleter Mihajlovac i Drina iz Ljubovije. Novi član srpskoligaškog društva je Mačva iz Bogatića.

Slavlje u Lešnici gde je Vidojevica obezbedila prvo mesto i plasirala se u Mačvansko okružnu ligu. Oni su samo jednu sezonu proveli u ML Jadar i odmah se vratili tamo gde im je mesto.

Vidojevica je specifičan klub koji se voli i igra srcem, svi članovi kluba od igrača do uprave imaju neku posebnu hemiju. Oni će u narednom kolu dočekati najvećeg rivala u prvenstvu, ekipu Milan Orlić gde će im biti uručen pehar za osvojeno prvo mesto. Utakmica je veoma značajna za gostujuću ekipu koja će kroz eventualni baraž pokušati da se domogne višeg ranga. Konkurent za baraž im je ekipa Jadra iz G.Dobrića koju predvodi sjajni Zoran Nikolić i oni očekuju da Vidojevica slavi u ovom meču. Ali ni Milan Orlić nije bez šanse jer u svojim redovima ima odlične fudbalere poput Branka Borića. Sasvim sigurno biće ovo meč možda i najbolji u sezoni.

Utakmica se igra u  subotu u Lešnici sa početkom u 18:00

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas