Lista koju podržava SNS osvojila 97,12 odsto na izborima saveta mesnih zajednica u Loznici

Član Predsedništva i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Loznica Vidoje Petrović izjavio je da su na izborima za 56 saveta mesnih zajednica u tom gradu u 55 mesnih zajednica pobedili kandidati Srpske napredne stranke, a u jednoj je lista koju podržava SNS osvojila dva od pet mandata.

Broj mandata u svih 56 mesnih zajednica je 312, od čega su kandidati koje je podržala SNS, prema do sada prebrojanim listićima, osvojili 303.

U procentima je lista koju podržava SNS osvojila 97,12 odsto.
Petrović kaže da su time građani Loznice pružili apsolutno poverenje listi kandidata koje podržava Srpska napredna stranka, a što je, kaže, priznanje za dosadašnji rad i najbolja potvrda ispravne i odgovorne politike koju vodi Srpska napredna stranka na čelu sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Ovo je značajan doprinos izgradnji demokratskog društva i daljem jačanju mesne samouprave na putu decentralizacije, ali i pružanja šanse novim mladim ljudima u vremenu bržeg privrednog i sveopšteg oporavka kako Loznice, tako i Srbije u celini – kazao je Petrović.

Tanjug

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas