Lepa Brena: Neću se smiriti dok ne pronađu otmičare

Ja sam miroljubiva, ali s činjenicom da nisu otkriveni otmičari moga sina ne mogu da se pomirim.

“To me boli i izjeda, jer je u pitanju pravni slučaj bez presedana i svaki normalan čovek bi se na mom mestu osećao tako”, u dahu je ispričala Lepa Brena.

Najtraumatičniji događaj u životu pevačice, otmica njenog sina Stefana Živojinovića, prema njenom priznaju, ostavio joj je velike posledice i narušio joj zdravlje. Za slovenačke medije ispričala je da će je doživotno pritiskati činjenica da vlasti zemlje u kojoj je izabrala da živi nisu pronašle počinioce krivičnog dela ni 13 godina kasnije.

Stefan je kidnapovan 23. novembra 2000, posle petooktobarske revolucije, posle promene vlasti, gde se u to vreme u Srbiji nije znalo ni ko pije ni ko plaća. Posle toliko godina ono što je meni žao prvenstveno kao majci, ali i kao jednoj ženi, kao jednoj supruzi i kao jednoj poslovnoj ženi, jeste to što su sve otmice koje su se desile u Srbiji razrešene, a jedino je ostala nerazrešena otmica moga sina.

Brena i Boba su sinove potom poslali na školovanje u SAD.

“Svako bi morao da dobije svoju pravdu, bez obzira na to da li je poznata ličnost ili ne”, ističe Brena.

Stefan je otet sa devet godina ispred porodične kuće na Bežanijskoj kosi. Otmičari su telefonom pozvali Bobu i rekli mu da će Stefana osloboditi kad plate 2.500.000 maraka, uz uslov da ne obaveštava policiju. Posle šest dana dečak je vraćen roditeljima tako što je, prema glasinama, Brena otmičarima na niškom autoputu bez svedoka predala traženi iznos.

Izvor: Blic

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas