Lažni poštar Mile upao starici u stan

Loznička policija uspela je da pronađe osumnjičenog za atak na sugrađanku D.P. (70), koji se nedavno dogodio u Beogradskoj ulici, u centru grada, nedaleko od „Zelene pijace“.
Ustanovljeno je da je staricu, ni krivu ni dužnu, premlatio „na mrtvo ime“ tridesetdvogodišnji Mile Z. iz ovdašnjeg naselja Gradilište. Znajući da njen muž, svako jutro, ide rano na posao na „Zelenu pijacu“, Mile Z. je zazvonio na vrata.
Domaćica je bila iznenađena ko tako rano zvoni. Pitala je ko je, odgovorio joj je da je poštar. Htela je samo da vidi koji je to „poštar“, otključala je, malo odškrinula vrata, a kad je videla da je prevara, krenula je da ih zatvori.
Verovatno bi uspela da razbojnik nije imao pribor za razvaljivanje i razvalio ih je.

Kad je ušao u stan, tražio je novac, koji ova žena nije imala, a kad je ustanovio da ga nema, onda je počeo da je udara. Tom prilikom dobila je prelom nosa, jagodičastih kostiju lica, četiri zuba. Na telu ove žene, koja slovi za finu u svakom pogledu u komšiluku i gradu, ostali su mnogobrojni hematomi od udaraca.
Za istragu je bilo komplikovanije što je reč o mladiću, koji, do sada, nije imao sukobe sa zakonom. Vešti policajci su ga, oprezno i valjano, nadgledali, uočili su čudno ponašanje i nova pojavljivanja, nedaleko od stana napadnute žene. Kada su došli i do drugih važnih informacija, priveden je u policiju, gde je bilo jasno ko je, na tako stravičan način, upao u stan starice da je umlati na mrtvo ime. Procesuiranje je u toku.

Autor: V.Mitrić / Večernje novosti

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas