Krkobabić otvorio poštu u Banji Koviljači (foto + video)

dron-na-prodajuDanas je svečano otvorena nova pošta u Banji Koviljači tačnije u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Banja Koviljača”. Ovo je 1495 poslovnica Pošte Srbije.
Poštu je u rad pustio gospodin Milan Krkobabić, direktor Javnog preduzeća „Pošta Srbije” i primarijus dr Aleksandar Jokić, v.d. generalnog direktora Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Banja Koviljača”.
Na ovom otvaranju bio je prisutan gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović.

„Pošta je pred vratima, odnosno Pošta je već ušla i ulazi u sve delove Srbije, a pogotovo u one odakle su neki otišli, planiraju da odu ili će možda već sutra otići, jer tržište je zasićeno, a narod ima sve manje para. Poslovne banke su uzele ono što su imale da uzmu i sada se spremaju da odu. Srbija ostaje Srbima, ostaje prazna, bez radnih mesta. Međutim, ovo je primer da možemo da se snađemo i bez njih. Ovo je 1.495 poslovnica Pošte Srbije, a sve banke zajedno imaju 1.746 ekspozitura. Još malo pa ćemo da se izjednačimo sa njima, ali i da ih premašimo. Sve ovo radimo da bismo podstakli razvoj i uposlili ljude. Zapošljavamo, ali ne bez razloga i osnova. Ovo je novi posao, a svaki novi posao znači i novog radnika”, rekao je na svečanosti otvaranja pošte Milan Krkobabić i dodao: „Pošta Srbije otvara nove poslovnice, uvodi nove usluge, i to je ono o čemu konkurencija može samo da sanja. Ove godine ćemo uvećati neto dobit za 25 odsto, iako je prošla godina bila rekordna sa rezultatom od preko tri milijarde dinara. Dakle, možemo kada hoćemo, kada smo spremni da radimo.”

Nova poslovnica je slavski dar Pošte Srbije rehabilitacionom centru, koji važi za jedan od najsavremenijih u Evropi. U njemu se godišnje stacionarno leči preko 17.000 pacijenata i oko tri stotine zaposlenih obezbeđuje svoju egzistenciju. „Ova pošta je posebno bitna za više od 8.000 korisnika bolnice koji dolaze o svom trošku i pretežno su teško pokretni. Sada mogu računati na poštansku uslugu na licu mesta”, istako je primarijus doktor Aleksandar Jokić.

VIDEO PRILOG

vidoje-petrovic-loznica-info dr-pedja-vasiljevic posta-srbije

 

foto-studio-loznica

 

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas