Kreće futsal – Loznica trećeligaš

Kao što smo i najavljivali, futsaleri Loznice su kao drugoplasirana ekipa u Regionalnoj ligi prešli u viši rang takmičenja, Treću ligu.

Ovo je veoma ozbiljna liga i najača od svih trećih u Srbiji. Same ekipe mnogo su ozbiljne i kvalitetne što znači da će se u dvorani Lagator igrati još bolji futsal.

Podsećamo da je naša ekipa u protekloj sezoni zabeležila niz od 10. uzastopnih pobeda t.j. pobedili su sve utakmice u prolećnom delu prvenstva i zazeli drugu poziciju na tabeli.

Naš tim je u debitantskoj sezoni imao najveću gledanost u Srbiji.

Futsaleri su već počeli pripreme  za novu sezonu. Vredno treniraju u dvorani Lagator pod rukovodstvom trenera Peđe Osećanskog i Branka Borića. U timu postoje promene ali će najveći oslonac biti ekipa iz prolećnog dela prvenstva kao i najveće pojačanje Dragiša Komarčević.

Napravili smo korak više nego smo planirali. Vec prve godine i ako nije bilo u planu plasirali smo se u viši rang. Mislim da bi po kvalitetu koji posedujemo ove sezone mogli da konkurišemo za prvo mesto i ako nam to nije prevashodni cilj. Klub je veoma stabilan atmosfera je vrhunska pojačali smo i upravu kluba ,tako da očekujemo samo dobre rezultate – kazao je dr Miodrag Lazarević član uprave i čovek bez kojeg se ni jedna utakmica KMF Loznica Grad ne može zamisliti.

Loznica će najbliže gostovanje u trećoj ligi imati u Topoli. U ovoj sezoni oni će proputovati blizu 4000 km što izuskuje velike troškove.

Ovako izgleda sastav Treće futsal lige:

KMF Požarevac – Požarevac

KMF  KRAG Wild Boars 2011 – Kragujevac

KMF Župski Rubin – Prijepolje

KMF Oplenac – Topola

KMF Partenon – Smederevska Palanka

KMF Raška – Raška

KMF Zlatar – Nova Varoš

KMF Olimp – Vrnjačka Banja

KMF Leposavić – Leposavić

KMF Loznica Grad – Loznica

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas