vidoje petrovic (2)

Vidoje Petrović

Danas se na konferenciji za štampu u lozničkom Gradskom odboru Srpske napredne stranke gradonačelnik Loznice i poverenik lozničkih naprednjaka – Vidoje Petrović zahvalio svim građanima koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su odabrali budućnost i time učinili da pobede Srbija i Loznica.

Naime, pored ubedljive pobede na republičkom nivou, naprednjaci će, sa 44,45% glasova građana, imati apsolutnu većinu i u lozničkom parlamentu, odnosno 34 od 59 odbornika.

To pokazuje da su građani prepoznali ozbiljan rad i ozbiljne rezultate, pa je gradonačelnik najavio da će se ta politika marljivosti, odgovornosti i rezultata nastaviti i dalje, a uprkos apsolutnoj većini, Srpska napredna stranka je otvorena za saradnju sa svima koji vole ovaj grad i žele da doprinesu njegovom napretku.

Gradonačelnik je istakao i to da je nasuprot prljavoj kampanji opozicije, Srpska napredna stranka ostala dostojanstvena, da se potvrdila kao lider političke korektnosti i kulture, te da su njenu snagu utvrdile afirmativne aktivnosti mladih ljudi i volontera koji su pokazali da se ne prodaje ono najvažnije, a to su čast i obraz.

POGLEDAJTE VIDEO PRILOG SA KONFERENCIJE