KOALICIJA”DEMOKRATSKI ZA LOZNICU”:TRIBINA U LEŠNICI (VIDEO)

demokratski-lesnica-milan-popovicČlanovi koalicije “Demokratski za Loznicu” posetili su Lešnicu gde su održali tribinu i razgovarali sa lokalnim stanovništvom.

Na tribini su govorili:kandidat za odbornika za Lešnicu Vasilije Grandić,predsednik GO DS u Loznici Dr Nikola Jakovljević,predsednik GO LDP u Loznici Dr Zoran Jović,predsednik GO SDS u Loznici Zoran Đurić i savetnik za privredu ove koalicije Milan Popović.

Predstavljajući svoj plan i program,članovi koalicije “Demokratski za Loznicu” upoznali su meštane sa konkretnim potezima koje imaju u planu da učine ukoliko dobiju poverenje građana.

Kandidat za odbornika za Lešnicu Vasilije Grandić,pozdravio je prisutne i pozvao ih da na izbornom listiću zaokruže broj 5.

Dr Nikola Jakovljević naveo je da ova koalicija nudi čast,poštenje i moral.

“Mi imamo jednu časnu listu,odnosno listu časnih građanki i građana koji nemaju,praktično,nikakvu mrlju iza sebe.I takvu listu,bukvano,nema niko.Ako imamo pred sobom takvu listu i kada imamo pred sobom ono što definišemo kao neophodan kriterijum da bi se učestvovalo u politici,dakle moral,čast i dostojanstvo,onda smo mi,objektivno,jedina alternativa postojećoj vlasti”-rekao je Jakovljević.

demokratski-lesnica-dr-jovicDr Zoran Jović,govoreći o republičkim izborima,naveo je da su stranke koalicije “Demokratski za Loznicu”,proevropski orijentisane,da su za evropske integracije,da se zalažu za reformu same Republike Srbije,za što pre usvajanje evropskih standarda.Govoreći o Zdravstvenom centru,Dr Jović je istakao da mnogo mladih lekara trenutno čeka na birou i da će se zalagati,ukoliko dobiju poverenje građana,da svi mladi ljudi koji završe fakultete dobiju posao.

“Mlad lekar treba da bude uz starijeg lekara,da uči…Ne može on da bude na birou 4-5 godina”-rekao je Jović.

Savetnik za privredu ove koalicije Milan Popović,govorio je o svom dugogodišnjem iskustvu u ovoj oblasti i istakao da je spreman da sve svoje ideje i celokupno  iskustvo prenese upravo preko ove koalicije kojoj poklanja svoje poverenje i podršku.

demokratski-lesnica

 

logo-demokratski-za-lo

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas