KOALICIJA “DEMOKRATSKI ZA LOZNICU” PREDALA IZBORNU LISTU (video)

djuric jakovljevic jovicOpštinskoj komisiji u Loznici Koalicija DS,LDP i SDS pod nazivom “Demokratski za Loznicu”predala je svoju izbornu listu.

Nosilac liste “Demokratski za Loznicu” i predsednik GO Demokratske stranke Dr Nikola Jakovljević,rekao je da se na ovoj listi nalazi 59 kandidata i istakao da je osnovni cilj vratiti demokratski obraz Loznici.

“Na listi se nalazi veliki broj lica različitih zanimanja,različitih strarosnih grupa ,koji su politički vrlo iskusni i aktivni,ali i oni koji su početnici,čineći zajedno perspektivu onoga za šta se ova koalicija politički zalaže”.

Predsednik GO LDP-a,Dr Zoran Jović,smatra da je došlo vreme  za promene.

“Mi smo posle dužih pregovora izabrali sve što je najbolje iz svih naših partija,da to prezentujemo i ponudimo glasačima Loznice,tako da oni neće imati dilemu kada budu glasali”.

Treća stranka na listi je SDS,čiji je poverenik Zoran Đurić.Izjavio je da se na listi “Demokratski za Loznicu” nalazi 11 njihovih odbornika,6 muškaraca i 5 žena različitih profila zanimanja.

“Trudićemo se da zajedničkim naporima donesemo boljitak svim građanima Loznice”.

POGLEDAJTE VIDEO PRILOG

zoran djuric dr zoran jović dr nikola jakovljevic dr nikola jakovljevic demokratski za loznicu demokratski za loznicu predaja liste

 

Оставите одговор

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas