KMF Loznica Grad putuje danas u Kraljevo bez Zarića i Matića

Večeras od 19h KMF Loznica odigraće prvenstvenu utakmicu u Kraljevu sa ekipom Karanovca. Loznica putuje oslabljena bez Jovana Zarića i Gorana Matića. I bez njih pokušaće da zabeleže sedmu uzastopnu pobedu kako bi sa sigurnošću zadržali drugu poziciju i eventualni plasman u viši rang. Novi igrač KMF Loznica je Mladen Ilić ali on nema pravo nastupa za današnji meč. Loznica ima veliki broj igrača pa tako i da zameni danas odsutnu dvojicu, jedan od njih je Igor Savić.

-Daćemo sve od sebe da zabeležimo još jednu pobedu u nizu. Kod nas nema sujete igrali ili ne svi smo jedan tim. Još uvek žalimo za propuštenom prilikom da slavimo protiv kraljevčana u Lagatoru jer sad kad pogledamo upravo nam ti bodovi nedostaju za prvo mesto.- kaže mladi Igor Savić

Još jedna dobra vest stiže iz futsala. KMF iz Bogatića koji je registrovan od sledeće sezone priključiće se takmičenju. Oni će izvršiti samo promenu imena i zvaće se Mačva.Biće ovo zvanično treći klub FSRZS koji će od sledeće sezone da se priključi takmičenju. U najavi su još klub iz Čajetine i Užica. Ovo znači da će sa sigurnošću i trećeplasirana ekipa iz Regionalne lige u viši rang. Ukoliko klub registruje i Žozi Junajted iz Loznice biće to prava navala futsala u našem kraju.

-Ovo je dobra stvar za sve nas i kvalitet može doći do izražaja. Ne samo to, mi da bi igrali pripremnu utakmicu moramo ići do Valjeva ovako na malom prostoru imaćemo 3 kluba što znači i više pripremnih utakmica. Pojavom već sigurnih tri kluba od sledeće sezone mi više ne zavisimo od prolaska Metalac Kolorada u drugu ligu ali narano da bi voleli i to da se desi. – kaže generalni sekretar KMF Loznica Grad Zvonko Sladaković.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas