Problem meštana Budimlije

Pisali su nam naši sugrađani iz naselja Budimlija koja pripada M.Z. Trbušnica i izneli razne optužbe na račun Miodraga Jovića.Prenosimo samo suštinu problema koji muči ovo naselje.

„Predsednik M.S. Trbušnica Miodrag Jović ne zna gde se nalazi zaseok Budimlija i neće da izađe u susret meštanima,da se uradi put koji je propao.Deca peške ne mogu u školu,a o automobilima da i ne pričamo.Ovim putem od Gučevske do Šiljkovića mogu samo konji i volovi jer je put u strašnom stanju.Molimo vas da objavite našu nevolju jer se Jović bahato ponaša o čemu će mo obavestiti sva javna informisanja i medije.“

Ivan Ninić

Ukoliko i vi imate problema  u vašem mestu a želite da ukažete na to,mežete nam pisati na emall info@loznica.in.rs

1 thought on “Problem meštana Budimlije

  1. Ivane Niniću, bar ti nemoj da blatiš Šućura. Svi znamo koliko je toga uradio u celoj Trbušnici i ako nije miljenik vlasti, što je za svaku pohvalu. Narod mu već treći mandat ukazije poverenje što nije mala stvar i što je dokaz dobrog rada, a to što ti živiš dole u uvali nije njegov problem, nego tvoj. I sam znaš kad bi posle svake kiše sipali rizlu prema tebi, svake nove padavine bi je odnele. Zato ti lepo skupi pola novca za asfaltiranje, a pola Grad neka plati i rešiš problem, nemoj očekivati od Šućura da ti on to uradi.

Оставите одговор