Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP od 3.10 do 10.10.2016

 

OVAN     POSAO – Precenjujete svoje sposobnosti te ćete ubrzo shvatiti da ste uzeli prevelik zalogaj. Obratite pažnju na termine koji su vam postavljeni i pokušajte da predvidite sve poteškoće.

NOVAC – Stiže vam izvesna suma novca. Izmirite dugovanja.

LJUBAV – Ako nešto ne funkcioniše u vašem braku to je onda povećana ljubomora a da bi to otklonili morate se ozbiljnije posvetiti svom seksualnom životu. Uspeh u planiranju potomstva. Slobodni Ovnovi, skloni ste avanturama bez obzira da li taj kontakt vodi negde ili ne.

ZDRAVLJE – Bolovi u mišićima. Moguća je i zubobolja.

 

 

BIK     POSAO – Želite da utičete i na taj način, kontrolišete sve ljude u svom okruženju. Nećete se libiti ni da uticate na poslodavca ako je to u vašem interesu.

NOVAC – Dobitak preko partnera.

LJUBAV – Ljubomora ponekad može biti okidač za dobar i strastven seks. Borite se za partnera na malo mudriji način i pokušajte da mu zadržite pažnju kroz seksualnost. Slobodni Bikovi, otvoreni ste za suprotni pol ali pod uslovom da sve bude po vašem. Udvaranja.

ZDRAVLJE – Solidno je.

 

 

BLIZANCI     POSAO –  Očekuje vas dobra saradnja sa svim ljudima iz okruženja. Mogući su i kontakti sa strancima preko posla kojim se bavite. Uspeh u poslu i širenje postojećeg.

NOVAC – Pred vama je sedmica u kojoj vam pristižu dobici. Igrajte i igre na sreću.

LJUBAV – Sa partnerom napokon uspostavljate ravnotežu u odnosu. Polako se opuštate i prepuštate uživanju sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci, imate još jednu priliku da započnete ljubavnu vezu i uspostavite iskren odnos.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

 

RAK     POSAO – U narednom periodu bi trebalo da se bavite samo onim što vas ispunjava jer ćete tako više pokazati svoju efikanost. Starije kolege vam se otvoreno suprotstavljaju.

NOVAC – Moguć je manji dobitak.

LJUBAV – Ovo je vreme kada će vaše emocije biti veoma pojačane. Rešeni ste da regulišete sve probleme koje imate sa partnerom a ljutnju prema njemu ćete uspešno kontrolisati. Slobodni Rakovi, moguć je početak veoma strastvene ljubavne veze.

ZDRAVLJE – S početkom sedmice moguće su prolazne zdrastvene tegobe.

 

 

LAV     POSAO – Očekuju vas problemi u poslovnom okruženju. Moguće su nesuglasice sa kolegama, ali i kvarovi na samom poslu što će vam doneti neprijatnosti. Jedan deo posla možete obaviti i od kuće.

NOVAC – Finansije su vam stabilne.

LJUBAV – Rešili ste da se posvetite domu i porodici. Partneru će se takođe sviđati ako budete više vremena provodili u krugu porodice jer ćete na taj način ukloniti njegovu sumnju. Slobodni Lavovi,  na pomolu je ljubavna avantura sa posledicama. Ako ste dovoljno „zagrejani“ nećete o njima sada hteti da razmišljate.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

 

DEVICA     POSAO – Vreme je da napravite valjane finansijsko – poslovne planove jer će od toga zavisiti vaš učinak i uspeh u budućnosti.

NOVAC – Očekuje vas više dobitaka.

LJUBAV –  Stabilizacija na polju finansija donosi vam jednu dozu sigurnosti i opuštenosti. Častite partnera sa nečim što on voli ili mu spremite za ručak ili večeru njegovu omiljenu hranu. Slobodne Device, mlađa osoba vas snažno privlači. Ne odlažite susret i prestanite da se nećkate.

ZDRAVLJE – Popravlja se.

 

 

VAGA      POSAO – Ukoliko planirate poslovno putovanje možete ga realizovati tokom naredne nedelje. Sada je vreme i da se obave svi važni razgovori i pregovori jer više nećete biti nesigurni kao pre. Neke nove prilike će se stvoriti same od sebe.

NOVAC – Dobici i pokloni.

LJUBAV – Sve je super, samo vodite računa da ne pričate previše i preopširno partneru jer njega to veoma zamara. Takođe, ne predažite mu ništa što nije u njegovoj mogućnosti da vam ostvari jer ga to može povrediti. Slobodne Vage, ljubav, ljubav…ljubav….Još je niste našli? U tom slučaju, pronađite vi nju!

ZDRAVLJE – Bez većih problema.

 

 

ŠKORPIJA     POSAO – Moguće su manje nesuglasice zbog prevelikih očekivanja vaših kolega ili, ako ste vi šef, mogući su problemi sa zaposlenima zbog dugovanja.

NOVAC – Na jednoj strani vas očekuju troškovi a na drugoj dobici.

LJUBAV – Partner ima manje poverenja u vas i zbog toga želi da više vremena provodi sa vama. Da li je u pitanju njegova posesivnost ili ljubomora to procenite sami. Slobodne Škorpije, očekuju vas ljubavni kontakti a moguć je i početak tajne ljubavne veze sa zauzetom osobom.

ZDRAVLJE – Pluća su vam ugrožena.

 

 

STRELAC     POSAO – Briga zbog finansija vas dodatno motiviše da budete ekspeditivniji i efikasniji na poslu. Uspeh. Jedino ne bi trebalo da previše verujete kolegama i da padate na njihove provokacije. Svoje tajne sačuvajte samo za sebe.

NOVAC – Izbegavate da vratite jedan stari dug.

LJUBAV – Uspešno ćete sakriti činjenicu da vas privlači jedna osoba, dok ćete pred svima ostalima, sa partnerom glumiti uspešan i srećan par bez brige i problema. Slobodni Strelčevi, razmislite pre nego što povučete sledeći korak. Imate tajnog suparnika.

ZDRAVLJE – Mogući su problemi sa želudcem.

 

 

 

JARAC     POSAO – Tri planete u vašem 9 polju govori da vas u narednom periodu očekuju kontakti sa inostranstvom. Možda trenutno nećete uspeti da ostvarite sve što želite ali vreme radi za vas. Budite strpljivi i drugoj strani dajte malo vremena.

NOVAC – Dobitke možete očekivati preko prijatelja.

LJUBAV – Prijatelji (vaši ili partnerovi) mogu biti ljubomorni na vašu ličnu sreću te stoga i pokušati da utiču na vaš privatni život i odluke. Slobodni Jarčevi, možete doživeti strastvenu avanturu sa razvedenom osobom koju možete upoznati preko prijatelja.

ZDRAVLJE – Vodite više računa o sebi i ne precenjujte sopstvenu snagu.

 

 

VODOLIJA     POSAO – Budite veoma oprezni jer narednih dana možete biti prisiljeni da sarađujete sa svojim neprijateljima. Možete izvući korist iz cele priče ako budete taktizirali.

NOVAC – Manji dobitak, a nakon toga, briga zbog novca.

LJUBAV – Vođeni ste niskim strastima. Vaš odnos možete popraviti samo ako poradite na svom seksualnom životu. Slobodne Vodolije, narednih dana želećete da promišljeno uđete u jednu avanturu koja može prerasti u nešto mnogo dublje nego što ste planirali. Možda delujete kao da nemate srca, ali to baš nije tako.

ZDRAVLJE – Alergija.

 

 

RIBE     POSAO – Trebalo bi da više vodite računa o potrebama ljudi iz okruženja. Možda bi trebalo i da vaše poslovanje uskladite sa novim činjenicama koje stižu do vas. Pomalo ste pasivni i dosta neodlučni.

NOVAC – Mogući su novčani problemi.

LJUBAV – Odnos sa partnerom je veoma skladan a ako želite da održite taj kontinuitet, onda malo pretražite internet pod temama : Kako ga (je) zadovoljiti?! Slobodne Ribe, osoba kojoj se dopadate neprestano vas provocira ne bili ste se pokrenuli. Avantura.

ZDRAVLJE – Bolje je.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas