Baš na Božić pao je prvi potpis na Lagatoru. Prvo pojačanje je stiglo u vidu lucidnog Gorana Matića iz ekipe Borac Lešnica. Najbolji igrač ovog tima u proteklom periodu nosiće zeleno-beli dres i biće od velike važnosti u timu Vukašinovića. Matić je već jednom navratu nosi dres Loznice i to veoma uspešno a od ove sezone je i igrač Futsal tima Loznica Grad.

Goran Matić  rođen je 1992 godine,igra na mestu napadača, nosio je dres Loznice, Radničkog Stobex, Mačve i Borca iz Lešnice. Matić je strelac jednog on najleših golova ekipe Loznice kad je u Šapcu protiv Borca lobovao golmana Petrovića. Posebnu pažnju na sebe je skrenuo još kao mlad fudbaler 2012 godine kod trenera Milinkovića. U Loznicu se vraća u svojim najboljim fudbalskim godinama.

Očigledno da je predsednik Vlastimir Lukić dobro zasukao rukave za ovaj prelazni rok. Pa bilo je i vreme. Dosta je tamo nekih nabeđenih fudbalera i raznih preporuka, koje se moraju pre vremena izbacivati iz kluba.

Kako nezvanično imamo informaciju klub je u pregovorima sa još dva inzvaredna i proverena štoper. Jedan je najbolji štoper u Srpskoj ligi Zapad a drugi u Srpskoj ligi Beograd i što je zanimljivo oba fudbalera su već nosila dres Loznice.

Klub će takođe angažovati i jednog mladog talentovanog igrača sa naših prostora čije fudbalsko vreme tek dolazi. Očekuje se da ovih dana i on stavi paraf na vernost Loznici.

Podsećamo da Loznici na proleće sledi velika borba za opstanak u Srpskoj ligi. Takođe u 2019 godini FK Loznica slavi 100 godina postojanja i počinje rekonstrukcija stadiona po UEFA standardima.