GG“SMELO ODRŽALA ZAVRŠNU KONVENCIJU (VIDEO)

smelo zavrsna konvencija (10)GG „SMELO“ održala je završnu konvenciju u prostorijama gradske Skupštine,gde su predstavili svoje odborničke kandidate.

Kandidat za odbornika GG „SMELO“ Jelena Matić-Kalabić,navela je svoje uverenje da zajedno sa Vidojem Purićem Loznica može da bude u rangu sa evropskim gradovima.

„Trenutno daleko smo od evropskog grada.Problema je dosta.Prvi problem je taj što mi kao grad nemamo izgrađenu socijalnu kartu stanovništva.Naše udruženje ima u planu da edukuje,pre svega,žene“-rekla je Kalabić.

Dragan Barović je objasnio zašto veruje u ovu grupu građana.

„U ovom slučaju mi smo napravili jednu grupu građana koja ima jedini uslov da odabere što bolje kandidate za odbornike,i da ti kandidati tokom svog mandata pričaju ono što zaista misle“-rekao je Barović.

Stanoje Filipović jedan od nosilaca liste GG „SMELO“,zaključio je da konačno i u Loznici postoji organizacija koja ima najozbiljnije namere da pomogne Lozničkoj opštini.

„Srce mi je puno,više nego što je ova sala puna,upravo zato što vas ima toliko.I puno mi je srce jer se ova grupa građana ne kune u ljubav prema Loznici,nego tu ljubav gaji i nosi u srcu“-rekao je Filipović.

smelo zavrsna konvencija (8)Dragan Pajić kandidat za odbornika GG „SMELO“,posebno je istakao zbog čega je GG „SMELO“ izabrala Skupštinu grada za svoju završnu konvenciju.

„Želimo da pokažemo i vama i javnosti,da ćemo mi da delujemo kroz institucije svoga grada,kroz institucije sistema,kroz institucije države.Ovo je veoma važno mesto,ovde sve počinje i sve se završava u jednom izbornom ciklusu“-rekao je Pajić.

Kandidat za gradonačelnika GG „SMELO“,obratio se prisutnima i rekao:

„Nije mi bitna vlast,nego mi je bitan način na koji ja vama mogu da pomognem.A ja sam došao stvarno sa iskreneom željom i voljom da pomognem ovom narodu,da se nešto konkretno desi,da uspemo“-rekao je Purić.

 

 

smelo zavrsna konvencija (9) smelo zavrsna konvencija (7) smelo zavrsna konvencija (5) smelo zavrsna konvencija (4) smelo zavrsna konvencija (3) smelo zavrsna konvencija (1)

Оставите одговор