Futsal: Srbija igra u Lagatoru protiv Irana

Naš grad biće domaćin međunarodne futsal utakmice koju će odigrati reprezentacije Srbije i Irana u dvorani Lagator 4 ili 5 februara. Ovo je zvanična odluka FS Srbije a veliku ulogu u dobijanju ovog meča imao je predsednik OFS Loznica Milutin Baštovanović koji je podneo zahtev za ovaj meč ali i meč protiv Brazila u aprilu mesecu.

Nije trebalo mnogo legendarnom Bojanu Pavićeviću kordinatoru za futsal FSS da donese ovakvu odluku posle premijerne utakmice koju je imao naš klub u Lagatoru i posete od preko 500 gledalaca. Zamislite koliko će publike da privuku najbolji svetski igrači među kojima su i naši  Slobodan Rajčević, Marko Perić, Mladen Kocić …Verujemo da Pavićević neće imati dileme da Lagator ugosti četvorostrukog šampiona sveta Brazil. Čarobnjake bi želeo svaki grad u Srbiji ugostiti i to nema sumnje.

Iran je višestruki šampion Azije i jedan od najboljih timova u svetu.

Lеgеndаrni каpitеn nаšе rеprеzеntаciје izrаziо је zаhvаlnоst ruкоvоdstvu FSS štо је imаlо sluhа zа njеgоvu iniciјаtivu s rаdnim nаslоvоm „Futsаl mаgiја u Srbiјi”

– Pо­slе Pоr­tu­gа­lа, Ru­si­је, Špа­ni­је i Irа­nа, igrа­ćе­mо i sа Brа­zi­lоm. Pоtpisаli smо ugоvоr, us­hi­ćеn sаm, коm­plе­ti­rа­ćе­mо pri­ја­tеlj­sке utак­mi­cе sа pеt nај­ја­čih svеt­sкih rе­prе­zеn­tа­ci­ја u sа­mо gо­di­nu dа­nа. Ка­ri­о­ке su sкu­pе, аli nа ru­кu nаm idе či­njе­ni­cа dа su vеć ugо­vо­ri­li dо­lа­zак u Еvrо­pu – pо­slе nаs igrа­ćе i s Pоlj­sкоm. Оtud, pri­stа­li su nа pо­lа cе­nе, vе­ruј­tе, tа šаn­sа sе nе prо­pu­štа! – kazao je Bojan Pavićević

-Lozničani vole futsal to su pokazali i na premijeri koju je odigrao naš klub Loznica Grad. Zaslužili su to ljudi iz rukovodstva kluba Petrović, Stanković i ostali koji su počeli od nule u ovom sportu a verujem da će uskoro imati ogromne uspehe. FS Srbije nije imao dileme dao je Loznici organizaciju utakmice protiv Irana a siguran sam da će  i protiv Brazila  – kazao je za Info Lo Milutin Baštovanović.

-Napunićemo halu protiv Irana i dočekati Brazil u našem gradu. Hvala FS Srbije posebno legendi futsala Bojanu Pavićeviću koji ima najveće zasluge što u Srbiju stižu najbolji futsaleri sveta. Hvala i gospodinu Baštovanoviću koji je mnogo učinio do sad za loznički fudbal. Ovo će biti velika spektakl za naš grad ali i za naš klub koji je tek u početnom razvoju. Bolju priliku od ove nismo mogli zamisliti za prezentaciju futsala u našem kraju  – kazao je Goran Petrović osnivač KMF Loznica Grad

I dok čekamo da stignu svetske vedete futsala naš klub KMF Loznica Grad  igraće večeras od 19:00 KUP utakmicu sa ekipom KMF Fleš iz Valjeva. Zanimljivo da će ove dve ekipe se sastati ponovo u ponedeljak u okviru 5 kola Regionalne lige takođe u dvorani Lagator.

foto FSS

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas