FUTSAL: Prošlogodišnji drugoligaš otvara sezonu u Lagatoru

U Kragujevcu su izvučeni takmičarski brojevi za futsal sezonu 2019/2020 u Trećoj ligi. Loznica će se u prvom kolu 14.10.2019 sastati sa prošlogodišnjim drugoligašem ekipom KMF Požarevac. Sve utakmice kao domaćin KMF Loznica igraće ponedeljkom od 19:30. Odmah potom sledi gostovanje u Kragujevcu ekipi KMF Kragujevac Wild Boars.

Pre početka prvenstva odigraće se KUP utakmica takođe u Lagatoru,gost će biti ekipa KMF Bezbednost iz Valjeva. Utakmica se igra 30.09. u 19:30.

-Volim što baš u prvom kolu dočekujemo bivšem prvoligaša, oni su nesrećno ispali kroz baraž u treću ligu. Nisu mnogo promenili ekipu i eto dobre prilike da već u prvom kolu vidimo gde smo– kaže Predrag Gavrić jedan od nosioca igre Loznice.

Evo i kompletnog rasporeda prvog dela prvenstva:

1. KMF Loznica-KMF Požarevac
2. KMF Kragujevac Wild Boars-KMF Loznica
3. KMF Loznica-KMF Partenon-Sm.Palanka
4. KMF Župski rubin Prijepolje-KMF Loznica
5. KMF Loznica-KMF Raška
6. KMF Leposavić-KMF Loznica
7. KMF Loznica-KMF Olimp Vrnjačka Banja
8. KMF Oplenac Topola-KMF Loznica
9. KMF Loznica-KMF Zlatar Nova Varoš

Fudbaleri Loznice danas će odigrati utakmicu 8.kola Srpske lige Zapad. Oni će od 15:30 gostovati u Požarevcu ekipi Mladog Radnika. Požarevljanima ove sezone ne ide baš najbolje, dobra prilika da tim dragana Mićića sa gostovanja donesu sva tri boda.

Radnički Stobex će u nedelju od 15:30 dočekati imenjaka,Radnički iz Valjeva i pokušati da pobedom zadrži prvu poziciju u Kolubarsko-Mačvanskoj zoni.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas