Pobedom od 5:4 nad ekipom KMF Bezbednost iz Valjeva u dvorani Lagator KMF Loznica Grad završila je prvi deo prvenstva u Regionalnoj ligi. Pred oko 300 gledalaca bila je ovo rezultatski neizvesna utakmica. Ovaj put zeleno-plavi igrali su u kombinaciji žuto-crne opreme.

Kao što se očekivalo blisato je novajlija Goran Matić – Kele koji je svoju dobru partiju krunisao sa dva gola od čega peti gol sa oko 30 metara. Veoma raspoložen za igru bio je fantastični Nemanja Đorđević takođe je postigao 2 pogodka i verovatno od ove zime  fudbaler Loznice u timu Vukašinovića. Strelac za Loznicu bio je još i povratnik posle povrede Predrag Gavrić.

Loznica je ovu utakmicu odigrala oslabljena bez četvorice prvotimaca pa su najveći teret utakmice pored gore pomenutih izneli Samardžić, Stakić, Vasiljević i Savić igrali su još Lukić i Stojanović. Trener Peđa Osećanski zadovoljan je rezultatom ali i samim pristupom igri svojih fudbalera.

-Svi igrači zaslužuju pohvale, svi su dali doprinos pobedi od onog sa najmanjom minutažom do onog sa najvećom. Nije bilo lako gubili smo veći deo utakmice i uspeli disciplinovanom igrom doći do pozitivnog rezultata. – kazao je Osećanski

Utakmica je bila izuzetno korektna sa obe strane, sve čestitke za prikazano zaslužuje ekipa iz Valjeva koju je predvodio legenda futsala na ovim prostorima Zoran Antonić.

Lozničani su u dvorani Lagator kao domaćini odigrali četri utakmice i zabeležili dve pobede i dva nerešena rezultata. Na strani su ostvarili jednu pobedu i nalaze se na 5 mestu.

Prvenstvo se nastavlja 4 februara kad će u Lagatoru dočekati ekipu iz Prijepolja.

 

Dvorana: Lagator, Gledalaca: 300, Sudije: Đermanović i Pavlović (Šabac) , Delegat: Đorđe Marković

Strelci: Đorđević u 5 i 38, Matić u 8 i 38, Gavrić u 33

LOZNICA: Samardžić, Stakić,Vasiljević,Đorđević,Gavrić, Savić O., Stojanović,Matić,Savić M. Savić I. Lukić

Trener: Peđa Osećanski, Doktor tima: Miodrag Lazarević