Futsal Loznica pojačana u nastavku prvenstva

Nastavlja se prvenstvo u Regionalnoj ligi. Loznica u ponedeljak 11.02. od 19:00 dočekuje ekipu PP192 iz Prijepolja. Tim Loznice pojačao se sa  5 iskusnih fudbalera koji će mnogo doprineti razvoju mlade ekipe. To su golman Goran Maksimović, igrači Marko Jevtić, Marko Avramović, Momčilo Jovanović i Stefan Pajić. Tu je i Nikola Nikolić koji je pod znakom pitanja za nastup u ovoj utakmici zbog povrede.Ovo je  početak pravljena nove ekipe koja će sa sigurnošću u novoj sezoni sve karte baciti na ulazak u viši rang. U dvorani Lagator vas očekuje nova futsal magija, već sada jednog veoma ozbiljnog tima.

Loznica je u Prijepolju od ove ekipe poražena rezultatom 6:2, mladi Igor Savić želi ubedljiv revanš u Lagatoru.

-Bila je to naša prva utakmica u futsalu, igrali smo dobro imali vođstvo ali zbog umora i malog fonda igrača pali smo pri kraju što je ekipa Prijpolja iskoristila i preokrenula ubedljivo rezultat. Sad smo već iskusniji, očekujem da im se revanširamo sa kamatom – kaže Igor Savić strelac prvog istorijskog gola za Loznicu u futsalu.

Prvo iznenađenje se već desilo u nastavku prvenstva. Veoma pojačana ekipa Aranđelovca zabeležila je prva tri boda u ovom prvenstvo i to protiv prvoplasirane ekipe Leposavića. Oni su slavili minimalnim rezultatom od 1:0. Upravo Aranđelovac u sledećem kolu gostuje Loznici.

Ukoliko želite da pogledate ceo tim KMF Loznica Grad to možete učiniti klikom OVDE

Da se u KMF Loznica Grad radi dobro dokazuje i činjenica da je od ove godine formirana ekipa kadeta, dečaka rođenih 2002 i 2003 godine. Tri fudbalera Nikola Vagurić, Dimitrije Cerovac i Filip Trifunović, pozvani su na širi spisak omladinske futsal reprezentacije Srbije  U16, gde su kod selektora Vladimira Jovanovića ostavili veoma jak utisak. Sva trojica priključena su prvom timu Loznice ali zasad samo Vagurić uz specijani lekarski pregled ima pravo nastupa u seniorskoj konkurenciji.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas