FUTSAL Loznica pobedila visokim rezultatom (video)

Seriju pobeda nastavila je Loznica koja ubedljivo drži prvo mesto u trećoj futsal ligi. Ovaj put savladana je ekipa Kragujevac Wild Boars visokim rezultatom od 5:0. Strelci za Loznicu bili su Milovanović 3 gola a po jedan Maksimović i Ilić.

Loznica je sa minimalnom prednošću otišla na odmor ali je u drugom delu krenula žestoko i uspela do vrha napuniti mrežu gostiju. Mora se istaći da je u nekoliko navrata golman Loznice Mirko Antonić reagovao sjajno.

Loznica drži prvo mesto sa osvojenih 27 bodova, pet bodova više od Partenona iz Smederevske Palanke. Upravo ova dva kluba sastaće se u narednom kolu u Palanci.

-Ništa nije gotovo ima još mnogo da se igra, u opticaju je još 21 bod do kraja prvenstva. U svaku utakmicu treba ući veoma ozbiljno i sa najvišim ciljevima. Derbi u sledećem kolu može mnogo toga da donese ali ne i završi prvenstvo – kazao je član uprave kluba M. Petrović

-– Bila je to ozbiljna utakmica, prava prvenstvena i čestitam domaćoj ekipi na zasluženoj pobedi. Iako rezultat drugačije govori, nismo se obrukali, ovo je sport u kojem se neiskorišćene prilike surovo kažnjavaju, a mi naše nismo koristili. Večerašnjom pobedom mislim da je Loznica rešila pitanje novog šampiona – kazao je posle utakmice trener Kragujevčana Ivan Milovanović.

– Dok su imali snage, držali su se dosta dobro, ali su posle posustali zbog “kratke klupe“. Bili smo svesni toga i na poluvremenu smo se dogovorili da pojačamo pritisak, što je dalo rezultata. Mi smo, međutim, igrali sa mnogo želje, dali svoj maksimum u ovom trenutku, ali mislim da će najbolje tek doći, nadam se već sledeće nedelje u Smederevskoj Palanci. Verujem da ćemo uspeti u toj utakmici sa Partenonom da ostvarimo povoljan rezultat, a posle će nam biti mnogo lakše da igramo, bez pritiska – kaže igrač utakmice Aleksandar Milovanović.