U samo pet dana Loznica i Fleš su odigrali dva meča. U sredu su igrali KUP utakmicu gde je rezultat bio 2:2 a posle izvođenja penala Fleš je prošao u 3 kolo rezultatom 5:6.  Sinoć su iste ekipe odigrale prvenstvenu utakmicu 5.kola Regionalne lige. Pred oko 300 gledalaca Loznica je pobedila rezultatom 3:1.

Bila je ovo sjana igra Loznice, najbolja od početka takmičenja. Očigledno da se naša ekipa polako ali sigurno kali za ovaj sport. Igrali su oprezno protiv dosta iskusnije ekipe, čekajući svoju šansu. Nekoliko dobrih odbrana zabeležio je Tubić da bi u 13 minutu Matić iz slobodnog udarca doveo Loznicu u vođstvo. Radost je trajala samo jedan minut jer je Pošarac sjajnim potezom izjednačio rezultat. Ređale su se šanse na obe strane, pogađale stative, golmani su branili gotovo sve. U 39 minutu Loznica je sjano odigrala jedan napad gde je siguran u realizaciji bio Pavlović i doneo radost lozničkoj publici. Gosti su krenuli odmah igru sa pet igrača ali to su iskoristili domaći igrači  i posle prekršaja nad Pavlovićem  došli u vođstvo od 3:1 a svoj prvenac postigao je Vasiljević.

Publika je u Lagatoru uživala, podrška ni ovaj put nije izostala, lozničani vole futsal i zajedno sa igračima stasavaju u ovom sportu.

U sledećem kolu Loznica će igrati na Kosovu sa ekipom KMF  Leposavić ,koja je ubedljivo prva na tabeli i veliki je favorit u ovom meču. Loznica se nalazi na 6.mestu sa osvojenih 7 bodova.

Dvorana: Lagator, Gledalaca: 300, Sudije: Nikola Pavlović i Vladan Đermanović (Šabac)

Loznica: Tubić, I.Savić,D.Lukić, Vasiljević,Pavlović, Samardžić, O.Savić,Borić,Matić,M.Savić, Despotović, Stakić,S.Lukić. Trener :Predrag Osećanski.

Igrač utakmice: Mladen Vasiljević (Loznica Grad)