Fudbalska elita na svečanosti 45.godina FS Loznica (video)

Naš grad ima čime da se ponosi. Malo je gradova u Srbiji koji mogu da ugoste ovakvu fudbalsku elitu.

Grad Loznica i Fudbalski savez Loznica, obeležili su svečano 45 godina postojanja FS Loznica. Svojim prisustvom Nenad Bjeković, Darko Kovačević, Ilija Petković, Mladen Krstajić, Bojan Pavićević i mnogi drugi iz sveta sporta ulepšali su ovaj svečani čin.

Zahvaljujući Gradskoj upravi, gradu Loznica i predsedniku FS Loznica Milutinu Baštovanoviću, svi klubovi sa teritorije grad Loznica i opštine Mali Zvornik dobili su sportsku opremu.

Posle prikazanof filma o gradu i njegovoj privrženosti fudbalu,gradski menadžer Dejan Stalović se obratio i pozdravio prisutne. Istakao je da grad izdvaja sredstva za sport, koja su u ovoj godini znatno veća. Takođe se osvrnuo na razgovor prilikom posete predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i gradskog načelnika Vidoja Petrovića gde je dogovoreno da naš grad dobije modera stadion sa UEFA standardima, sa 8000 mesta na kojima će moći da se igraju zvanične utakmice međunarodnog karaktera.

Prisutnima su se obratili još Milutin Baštovanović, Nenad Bjeković i selektor Mladen Krstajić koji je rekao:

-Zaista mi je čast što sam ovde sa vama i da vidim ovako veliki broj sportskih radnika. Loznica je bila i biće sportski grad a to je pokazatelj ovaj stadion koji treba da se gradi, želim vam svu sreću u budućnosti i da iznjedrite što više reprezentativaca, da me manje glava boli.

Generalni sekretar FS Regiona zapadne Srbije, Rade Popović uručio je poklon FS Loznica povodom ove svečanosti.

Članovi IO FS Loznica uručili su poklone klubovima kao i 17 zlatinh plaketa zaslužnima za 45 godina postojanja.

V.Ilić foto A.Stojanović

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas