dom-za-stare-trsic

Gerontološki centar // radovi pri kraju

U mirnom delu Tršića, na samo dva minuta od etno kompleksa, u narednih nekoliko meseci, počeće sa radom gerontološki centar koji će biti u mogućnosti da primi sedamdeset korisnika.

Dom za stare prostiraće se na hiljadu i po kvadrata, a biće otvoren kako za pokretna, tako i za nepokretna lica o kojima će brigu voditi stručno medicinsko osoblje, dvadeset i četiri časa dnevno.

Enterijer gerontološkog doma sastojaće se od jednokrevetnih, dvokrevetnih i četvorokrevetnih soba, kao i apartmana. Sve sobe imaju svoje kupatilo, interenet i SOS signalizaciju.

Investitori ovog kompleksa kažu da za njega već vlada veliko interesovanje ne samo kod lokalnog stanovništva, već i dom-za-stare-trsic-3kod naših ljudi iz inostranstva. Oni dodaju i da će grad Loznica od ovog projekta imati velike koristi jer u planu zapošljavanje osoblja koje će raditi u centru.

Pored celodnevne nege koja će biti sprovedena po najvišim evropskim standardima, korisnici će moći da uživaju u prijatnom ambijentu doma u čijem će se središnjem delu nalaziti park, kao i restoran sa baštom koja će biti otvorena za posetioce.

 

bio-medica-baner-600x80