Bravo Anice (video)

Ponovo je zablistala lepota i snaga Loznice, ovaj put u dresu reprezentacije Anica Jovanović postigla zapažene rezultate u Azerbejdžanu.

Članica kluba AS LOZNICA nastupila je u državnoj reprezentaciji,rekorderka Srbije ovu godinu završila veoma uspešno.

Trebalo bi nam mnogo da nabrajamo njene uspehe ove sezone o kojima smo redovno pisali na našim stranicama isto kao i celog tima AS Loznica, mlada Tamara Bradonjić pa Jovana Petrović i druge devojke koje su bacile u trans Savez za Olimpjiskop dizanje i celu Srbiju ove godine.

Međutim po rečima trenera Lekića ovo je samo jedan deo koliko mogu ove devojke,on im podiže težinu po kilograma a predpostavljamo da ni sam ne zna koliko mogu jer nema uslova za treninge.

Naime ove devojke treniraju na pločicama gde ne smeju da bace tegove jedino merilo im je kad dođu na takmičenje gde imaju podijum.Jednostavno ŠAMPIONKE DRŽAVE rastu u siromaštu, bez ičije pomoći samo zahvaljujući požrtvovanju Aleksandra Lekića.

Grad nema sluha za Šampione,nema nikakve pomoći, a ove devojke su veoma skromne odlični studenti i đaci.Koliko je njima samo malo potrebno ni peti deo onog što dobijaju rukometaši i ostale ekipe ali nemaju u svom klubu sposobne tate i mame koje će obijate pragove gradskih čelnika.Kako kaže sam Lekić ” Ako ovom gradu niju u interesu da ima najbolje u državi i sam pomogne ja im milostinju neću tražiti” A devojke su mnogo puta pokazale patriotizam prema svom gradu.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas