Bojan Matić – Od Loznice do Partizana

Nekadašnji fudbaler Loznice Bojan Matić prelazi iz Vojvodine u Partizan. Ovaj transfer od 120 hiljada evra danas su dogovorila dva kluba. Reklo bi se da je Partizan dobro prošao posle dugih pregovora koje su vodili klubovi.

Matić je pre godinu dana došao u Vojvodinu iz Seula, a prethodno je igrao za Mačvu, Zemun, Loznicu, Sentu i Jedinstvo iz Novog Bečeja.

Bojan Matić je u Loznici stigao iz Zemuna najviše zahvaljujući Dragomiru Kostiću – Kolu , međutim kod trenera Saše Nikolića dobijao veoma malu minutažu. Kad god je ušao u igru tresao je mreže protivnika. To nije promaklo čelnim ljudima Mačve koji su ga doveli u svoje redove. A onda je eksplodirao,tresao je mreže protivnicima redovno. Mnogi klubovi želeli su da ga dovedu u svoje redove ali Ivici Kralju nije padalo na pamet da ga proda. Ispisao je veliku istoriju Mačve.Koliko poštovanje je iskazao prema ovom klubu govori činjenica da je u dresu Vojvodine postigao gol protiv Mačve ali nije želeo da se raduje. Iz Mačve prešao je u Seul a potov se vratio u Vojvodinu sa kojom je u jednoj utakmici srušio Partizan postigavši dva gola i asistenciju što su bile najbolje preporuke da pređe u Beograd.

Bojan Matić je u Loznici stekao veliki broj prijatelja pa je tako pre samo mesec dana bio na svadbi svog nekadašnjeg saigrača i iskoristio priliku da se vidi sa njima.

Srećno Bojane !