Baštovanović uz Kokezu u FS Srbije

Dan 15.jun 2017. ostaće upisan u istoriju lozničkog fudbala, kad je jedan fudbalski radnik iz Loznice, postao član Izvršnog odbora FS Srbije.

Milutin Baštovanović privrednik i predsednik OFS Loznica, izabran je danas u Izvršni odbor na sednici FS Srbije kojom je presedavao Slaviša Kokeza predsednik saveza. Sednica je održana u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Ovo je po prvi put da Loznica ima predstavnika u jednom ovakvom sazivu.

Ovo je jedna velika statifikacija za Loznicu i fudbal na ovim  prostorima. Milutin Baštovanović nagrađen je od strane FSS za svoj rad i doprinos fudbalu u poslednjih nekoliko godina. Nastavio je uspešnu porodičnu karijeru u fudbalu koju je započeo njegov otac Mihajlo Baštovanović, koji je jedini ispred fudbalske Loznice bio zvanični učesnik večitog derbija.

Nadamo se da će naš predstavnik u FSS biti uspešan isto koliko i predsednik Slaviša Kokeza. Ogroman napredak u savezu je napravljen dolaskom Kokeze, reprezentacija je veoma uspešna a očekuje nas i izgradnja Nacionalnog stadiona. Slaviša Kokeza od samog dolaska sklapa dobitne kockice za sve veći uspehe u narednom perodu i očigledno je da mu se Baštovanović uklapa u viziju.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas