Poštovani građani,

Nalazimo se u periodu kada je epidemija KOVID 19 na svom vrhuncu koji će, prema izjavama stručnjaka, trajati narednih desetak dana. Realna je opasnost od pojave povećanog broja slučajeva oboljevanja. Građane Loznice ne treba da zavara mali broj slučajeva, pošto se situacija uvek može u vrlo kratkom vremenu promeniti.

Od najvećeg je značaja da se u narednim danima strogo pridržavamo mera koje je država propisala. Apelujemo na sve građane da svoje kretanje i boravak na otvorenom prostoru svedu na najmanju moguću meru, da izbegavaju okupljanja kako na javnom mestu tako i u svojim domovima i poštuju propisano rastojanje kada stoje u redu u prodavnici i drugim javnim objektima. Apelujemo na građane da se pridržavaju mera lične zaštite, da nose masku i rukavice uvek kad postoji i najmanja šansa da mogu doći u kontakt i održavaju ličnu higijenu.

Poštovani građani, do sada ste pokazali visok stepen odgovornosti. Potreno je da i dalje ostanete solidarni i odgovorni i da zajednički izdržimo period pred nama kako bi posledice epidemije bile što je moguće manje.

Gradski štab za vanredne situacije grada Loznice izražava zahvalnost svim institucijama: zdravstvu, policiji, vojsci, privrednim i drugim organizacijama i volonterima na odgovornom odnosu i razumevanju za nastalu situaciju i njihovoj spremnosti da daju svoj doprinos.

Gradski štab za vanredne situacije

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Pratite nas