Fudbalski klub Loznica posle dugo vremena konačno ima pravi fond fudbalera. Većina provereni i sa našeg područja.

Zainteresovanost fudbalske javnosti je ponovo ogromna u Loznici. Svi žele da gledaju zeleno-bele kako igraju moćan fudbal. Tako je u nedelju na pripremnoj utakmici, koju su odigrali Loznica – Borac L 3:1 na pomoćnom terenu bilo oko 300 gledalaca. Ne pamti se kad je Loznica imala na jednoj pripremnoj utakmici ovoliki broj gledalaca.

Svi su zadovoljni napustili teren, videli su neku novu Loznicu i već spekulišu koga će to Alimpić staviti u prvih 11 fudbalera.

U tim Loznice vratio se golman Vukašinović, trener golmana  Goran Maksimović za InfoLo je rekao:

-Dobra stvar za Loznicu ali i Vukašinovića, dobro je branio jesenas kao i Arnautović do povrede. Sad imamo dva sjajna golmana konkurencija je ista kao u celom timu.

Loznicu su ove zime pojačali: Stefan Tripković, Stanoje Jovanović, Miloš Spasenović, Jovan Zarić, Stefan Stanković, Goran Matić, Đorđe Belić, Pavlović, Đurić, Mitrović.

Uz starosedeoce Arnautovića, Vukašinovića, Stanojevića, Dišića, Brkića, Petrović, Avramovića,Milovanovića, Stevanovića, Markovića, Bogdanovića i braće Arifović činiće novi tim Loznice u prolećnom delu.

Tu su naravni i daroviti omladinci kluba koji čekaju svoju priliku zaigrati u prvom timu.

Podsećamo da je došlo do smene šefa stručnog štaba. U jesenjem delu tim je veoma dobro vodio Svetozar Vukašinović, koji  je zbog više se može reći nekih nesuglasica otišao iz kluba pa su čelnici za novog trenera postavili iskusnog Dragana Alimpića trenera sa A licencom, koji je u klubu već duže vreme.

Loznica će u prvom prolećnom kolu gostovati nezgodnoj ekipi Jošanice u Novom Pazaru.