Fudbaleri Loznice izgubili su na Lagatoru od ekipe Šapine u okviru 22. kola Srpske lige zapad. Loznica je povela u 16. minutu posle dobre akcije golom Nenada Đurića. Samo 4. minuta Loznica je imala vođstvo da bi Sremčević posle kornera izjednačio rezultat. Loznica nije iskoristila nekoliko prilika a najzreliju šansu nije iskoristio Milovanović, koji je promašio nemoguće. Gosti u vođstvo dolaze u 47. minutu opet posle kornera, kad je bivši igrač Loznice Gordić sa prve stative glavom lobovao Mitrovića. Ispostavilo se da je to i krajnji rezultat utakmice.

Bio je ovo 6. poraz Loznice uzastopni, pobedu su zabeležili samo u prvom kolu protiv Smedereva i otad sve ide jalovo. Nije uspela ni promena trenera da ekipu podigne iz neke letargije u kojoj se našla.

Loznica se nalazi samo jedno mesto iznad zone ispadnja, jedan bod ih deli od opasne zone. U sledećem kolu igraju derbi začelja u Lajkovcu sa Železničarem a potom dolazi ekipa Mokre Gore. Ukoliko zabeleže dve pobede mogu mirnije ući u nastavak prvenstva.

Stadion: Lagator, Gledalaca: 300, Sudija: Uroš Vuković (Kragujevac) 6, Strelci: Đurić (Loznica), Sremčević. Gordić (Šapine)

LOZNICA: Mitrović 6, Todorović 6, Stanojević-(Milovanović 5), Jevtić 7, S.Đurić 6, Dišić 7 (Avramović-), Lukić 6, Bogićević 5,(Marjanović 6),N.Đurić 7, Maksimović 6, Matić 5

Igrač utakmice: Miloš Gordić (Šapine)